The POWER of Workflows

Hands-on traject voor vrouwelijke ondernemers die vooruit willen,

maar nog teveel bezig zijn met tijdrovende administratie.

De kracht van efficiënte workflows

Als jij een coach, trainer of kennisondernemer bent herken je dit zeker wel: je hebt goeie ideeën en je werkt hard, maar je verliest veel tijd met het onboarden van klanten, opvolgen van afspraken, bijhouden van Excels en opvolgen van facturen en je boekhouding. 


Dagelijks word je overspoeld door een enorme hoeveelheid aan informatie en er komen van alle kanten dringende taken op je af. E-mails, meetings, klanten opvolgen, sales, social media, … Alles vraagt tijd en dit is eigenlijk niet waarom jij begonnen bent met ondernemen. Jij wil vooral je coachees, studenten of klanten verder helpen.


Efficiënte workflows en slim ingezette tools halen jou uit die chaos en maken plaats voor tijd en focus. Jouw workflows worden gestroomlijnd en jij krijgt weer rust in je hoofd.

Houdt tijdrovende administratie jouw groei tegen?

Dit is hoe OFFICE11 met 'The Power of Workflows' van jouw bedrijf weer een goed geoliede machine maakt. 


We analyseren samen je werkprocessen.

Ik ga hiermee aan de slag en teken jouw processen en workflows uit

Vervolgens stel ik een plan op om de aanpassingen op een efficiënte manier te implementeren.

Jij kan genieten van de tijd die je teruggewonnen hebt.

Analyse van jouw processen en workflows.


Elk bedrijf is anders en iedereen heeft een eigen manier van werken. Het is dan ook belangrijk om jouw persoonlijke situatie grondig te bekijken en uit te tekenen welke stappen je nu al neemt binnen je bedrijf en hoe alles in elkaar zit. 


Wat doe je precies en hoe pak je alles aan? Met de op maat gemaakte OFFICE11 templates en handige analysetools zoeken we een antwoord op de belangrijkste vragen. Zo zijn we zeker dat we geen stappen overslaan.Hertekeken van bestaande workflows en processen


De analyse maakt duidelijk waar jouw tijd en energie naartoe gaan. Ook wordt duidelijk waar tijd gewonnen kan worden. 

Sommige zaken moeten nu eenmaal gebeuren, maar met een andere aanpak lukt dat vaak veel sneller en gemakkelijker. Ik maak een plan voor verbetering op en we overlopen samen de mogelijkheden.  

We kijken samen naar je werkwijze en ik toon je optimale manieren om zaken aan te pakken. Zo surf je mee op mijn 25 jaar ervaring in administratieve uitdagingen bij diverse bedrijven. De tools, templates en mijn aanpak werden de voorbije jaren sterk gewaardeerd door meerdere mompreneurs en bieden je gegarandeerd een springplank naar meer tijd voor succes.

Prioriteiten en planning voor betere workflows


Tijd om je mouwen op te stropen! We goten je administratie in vlotte workflows. Chaos en tijdsverlies toveren we om in rustgevende structuur en flow.


Nu is het tijd dat jij in actie schiet.

In jouw persoonlijk plan van aanpak vind je terug wat je kan doen om je workflows te verbeteren. 
We bepalen welke uitdagingen de meeste tijd vrijmaken en lijsten op welke quick wins jou het snelst zullen helpen om tijd te winnen. 
 
Tijdens de opvolgmomenten overlopen we stap voor stap de implementatie van de nieuwe flow en sturen we bij waar nodig. 

Tijd om te genieten!


Jij hebt weer overzicht over alles wat gebeurd binnen je bedrijf. 

Je administratie is uitgeschreven in duidelijke en vlotte workflows.

Chaos en tijdsverlies toverden we om in een overzichtelijke structuur en flow zodat jij weer bezig kan zijn met wat jij belangrijk vindt.


The power of workflows

Wat komt aan bod?

Na de eerste verkennende fase waarin ik me onderdompel in jouw wereld en jouw bedrijf beter leer kennen bekijken we waar de nood het hoogst is en waar we als eerste aan gaan sleutelen. De volgorde van de topics is voor iedereen anders, maar enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:


 • Strategische visie. Welke processen bepalen jouw bedrijf?
 • Documenteren: Hoe maak je een praktische handleiding voor jouw bedrijf?
 • Workflows: Hoe maak je workflows inzichtelijk en laat je ze voor jou werken?
 • Mappenstructuur Hoe breng je orde in je documentatie die iedereen begrijpt?
 • Papieren: Hoe zorg je ervoor dat je administratie zo vlot mogelijk verloopt?
 • Systemen & Tools: Welke (online) systemen gebruik je al en hoe kunnen we ze optimaliseren of is er een aanpassing nodig om je nog sneller te helpen schakelen?
 • Digitaliseren: Wat heb je digitaal en wat niet? Is verder digitaliseren nuttig voor jou?
 • Vereenvoudigen: Waar kan het eenvoudiger of gemakkelijker en dus slimmer. .
 • Automatiseren. Wat kan je automatiseren om alles vlotter te laten lopen? En ja, dit kan ook zonder onpersoonlijk te worden. 
 • Sales: Hoe ziet je onboarding eruit? We bekijken hoe we de klantbeleving kunnen verbeteren en profesionaliseren. 
 • Online leerplatform.Heb je dit nodig? Wat zijn de voor- en nadelen & hoe begin je eraan?
 • Uitbesteden: Ben jij de ideale persoon voor alle taken? Wat zou je kunnen uitbesteden en aan wie? 


Samenwerken met OFFICE11 is:

Persoonlijk

Een business runnen doe je met hart en ziel. Het is een deel van je identiteit. Jouw stijl en aanpak bepalen hoe je zaak er uit ziet. OFFICE11 werkt niet met een one-size-fits-all aanpak. Daarom ontwerpen we samen jouw persoonlijk traject.

Om je snel vooruit te helpen wil ik perfect aansluiten bij jouw doelen en noden. Op basis van een eerste interview maak ik een persoonlijk voorstel voor jouw traject. Dan weet je precies wat we gaan aanpakken tegen welk budget.Vertrouwelijk

Werken aan jezelf en de manier waarop je dingen aanpakt vraagt vertrouwen. Je mindere puntjes gooi je liever niet te grabbel.

Daarom blijft alles tussen ons. Zo kan je je in volle vertrouwen volledig blootgeven en kunnen we samen werken aan een versie 2.0 van jezelf en jouw bedrijf. Administratie gaat vaak over cijfers en resultaten. Bij OFFICE11 weet je zeker dat die volledig confidentieel behandeld worden.Regelmatig overleg

Na het intakegesprek waarin ik me helemaal onderdompel in jouw bedrijf en jouw manier van werken ga ik aan de slag om een plan op te maken. Vervolgens overlopen we alles en bekijken we of ik alle informatie juist geinterpreteerd heb.
Daarna plannen we om de twee weken een nieuw overleg,

Om echt resultaat te boeken moet er voldoende opvolging zijn, uit ervaring weet ik dat een wekelijks overleg te weinig tijd laat om je ‘huiswerk’ te doen. 

Daarom heb je telkens voldoende tijd tussendoor om actief aan de slag te gaan en de nieuwe dingen te implementeren.

Toch vragen tussendoor? Natuurlijk ben ik ook dan beschikbaar om je te helpen bij twijfels of onverwachte hindernissen!Intensieve opvolging

The POWER of Efficiency is een intensief en pracktisch traject van 3 maanden. Als jouw gids teken ik voor jou de kaart naar overzicht en geef ik je inzicht in je bedrijfsprocessen en de verbetermogelijkheden. Daarna bewandel je met mijn tips en inzichten zelfzeker het pad naar verbetering. Je maakt de nodige aanpassingen om het overzicht te blijven bewaren en gaat resoluut voor meer overzicht en efficiëntie.


Ben jij klaar om actie te ondernemen?


Voor wie is 'The power of workflows'? 

Ik spendeer teveel tyd aan administratie


Je “papierwerk” kan veel tijd opeisen. Je inbox ontploft, coachingverslagen liggen ongelezen op je bureau en die strategie raakt maar niet op papier. En dan moet je nog berichten posten op social media, bellen naar klanten en offertes maken.


Toch zijn er mensen die hier geen last van blijken te hebben. Ze hebben vollop tijd om nieuwe ideeën uit te werken, zijn altijd overal op tijd, volgen hun planning, hebben een rustige inbox en kunnen op tijd de kinderen ophalen aan de schoolpoort.


Je hoeft écht geen superwoman te zijn om dat ook te kunnen. Met de juiste manier van werken, een slimme workflow en een paar goeie tools die je ondersteunen, raak je al een heel eind.


Ik help je graag op weg. Vanuit mijn jarenlange ervaring als office manager toon ik je wat wel werkt en wat niet. We pakken jouw tijdsvreters stuk per stuk aan via methodes die passen bij jouw manier van werken. Met slimme templates en tools temmen we jouw administratie. Voor je het weet creëer je tijd om te werken aan jouw bedrijf en je doelen te realiseren!

Ik wil mijn workflows optimaliseren


Optimaliseren van processen is meestal niet waar je van droomt als je een eigen zaak begint. Maar wie in een groeiproces zit, beseft vroeger of later dat goeie workflows erg belangrijk zijn. Goed opgebouwde workflows zorgen voor het verschil tussen wat aanmodderen en een professionele zaak.


Wat is dan een goeie workflow? Daarmee kan ik je helpen.

In functie van jouw organisatie brengen we alles in kaart. Waar zit informatie? Wie communiceert met wie? Welke documenten worden waar gebruikt? Hoe wordt alles opgevolgd? Waar zitten knelpunten? Wat kan je automatiseren? Wat kan jij uitbesteden?


Pas als je je processen uittekent, kan je ze vastpakken en finetunen. We ontwerpen samen optimale workflows die focussen op resultaat. Voor je het weet, is je bedrijf een geoliede machine en krijg jij weer extra tijd.Ik ben het beu te zoeken op internet naar mogelijke oplossingen


Op het internet is erg veel te vinden. Een beetje teveel wellicht. Tegenstrijdige dingen ook. Maar wat is dan de juiste keuze voor jou? Want wat werkt voor één soort bedrijf, remt misschien af in een ander.


Alles zelf uitzoeken is zoals dweilen met de kraan open. Dat werkt niet. Daarom toon ik je wat wel en wat niet werkt voor jouw bedrijf. Je start meteen met de juiste keuzes en bouwt verder op meer dan 25 jaar ervaring in verschillende bedrijven.


We starten met een goede basis, jouw huidige processen en bekijken waar verbetering mogelijk is om zo snel mogelijk resultaten te boeken. Zoek niet verder. The magic starts here!

Ik wil groeien, maar loop steeds tegen dezelfde problemen aan


Je bent even bezig in je bedrijf en je voelt dat er vaart in komt. Tijd om dingen uit te besteden of nieuwe paden te betreden. Voor je taken uitbesteed, wil je meer werk hebben dan je zelf aankan. Maar hoe vind je dan in godsnaam nog tijd om die persoon op te leiden en vertrouwd te maken met al je interne processen en contactpersonen?


Een dilemma waar veel ondernemers mee worstelen. Meestal omdat ze geen efficiënte workflows hebben die toelaten om te schalen. Ik toon je hoe je met goed opgestelde processen en workflows, heldere documentatie en een vleugje automatisatie jouw bedrijf minder afhankelijk maakt van jou als centrale knooppunt.


Zo kan jij je energie richten waar jouw meerwaarde het grootst is. De dagelijkse beslommeringen slaan je niet meer uit je lood en je overwint de spiraal waarin je geen tijd vindt om tijd te kunnen besparen. 

Ben jij klaar voor een slimme manier van werken?