The Magic of Efficiency

Zet jezelf bovenaan je to do lijst en kies er bewust voor om de dingen anders te doen.

De Magie van efficiënt Time Management

Alle Time management truckjes werken.

Maar je moet meer doen dan een boek lezen en het 1 keer uitproberen

Wil je een goed werkend systeem voor jezelf dan zal je eraan moeten werken

Elke dag

Het vergt oefening en discipline maar je wint tijd... beloofd

Houden de to do lijstjes in je hoofd jou tegen om actie te ondernemen?  

Dit is hoe het OFFICE11 traject The MAGIC of Efficiency jou omtovert tot een echte Efficiency Queen


Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving met alle info, tips en tricks.

De trainig is logisch opgebouwd

Alle informatie is direct beschikbaar - Als je wil kies je dus zelf de volgorde.

Je doorloopt de verschillende modules op je eigen tempo.


Toegang tot mijn uitgebreide kennisdatabank met:

Templates en invulsheets die je meteen kan gebruiken.

Links naar interessante websites

Tips en tricksJe krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep waar je tussendoor vragen kan stellen.


Tijdens je traject zijn er 2 persoonlijke contactmomenten voorzien.


Je leert door kleine aanpassingen op een efficiënte manier met je tijd omgaan

Jij kan al snel genieten van de tijd die je teruggewonnen hebt.

Wat kan je verwachten?

Jouw doelen en mindset


Wat vertel je jezelf als het gaat over taken, tijd en planning? Wat is jouw doel?  Waar wil je naartoe en wat is echt belangrijk voor jou?

Als je echt grote stappen van verandering wilt maken is het tijd om hier even bij stil te staan. 

Eens jij helder hebt wat écht belangrijk is heb je al de helft gewonnen. Welke manier van werken past bij mij


Als je weet waar je naartoe wil ben je al halerwege. Nu is het zaak om te kijken welke taken en to do's jouw dichter bij je doel brengen en welke niet. 
Ik help je met verschillende manieren om je agenda overzichtelijk te houden, je taken uit je hoofd te krijgen en ervoor te zorgen dat je weet welke taken belangrijk zijn en welke niet. 

Werk je liefst volledig digitaal of is een old fashion boekje meer jou ding? Beiden zijn OK. het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt want anders zal je nooit efficient kunnen werken. 

Accountability & Support


Om echt resultaat te bereiken heb je hulp en ondersteuning nodig. Tijdens jou traject kan je dus rekenen op mijn support maar geniet je ook van de steun van andere ondernemers die samen met jou werken aan hun efficiëntie.

In een besloten facebookgroep kan je rekenen op wekelijkse inspiratie, stel je alle vragen die in je opkomen, geen vraag is hier dom of vervelend.

Ik beantwoord op regelmatige tijdstippen alle vragen en wie weet kan je zelf iemand helpen of heeft een andere deelnemer wel net de gouden tip voor jou. 

Maar je hebt ook recht op 2 persoonlijke support calls. Tijdens deze 2 momenten heb jij mijn onverdeelde aandacht en kunnen we samen op zoek naar oplossingen die jou nog meer tijd zullen opleveren. 

Tijd om te genieten!


Zo simpel kan het zijn. 

Kleine aanpassingen in je dagelijkse routine brachten overzicht en rust in je agenda. 

Nu is het aan jou om ervoor te zorgen dat je agenda niet opnieuw volloopt maar dat je ook voldoende tijd maakt om te doen wat je echt graag doet. 

The MAGIC of Efficiency

Samenwerken met OFFICE11 is een combinatie van zelf leren, actie ondernemen en persoonlijke ondersteuning als jij daar nood aan hebt. 

 

Zelf ben ik geen fan van 100% online cursussen. Die zien er wel vaak mooi uit, maar zonder persoonlijke begeleiding haken de meesten mensen al af voor ze halverwege zijn. Als je een manier van werken wil veranderen die al jaren een vaste gewoonte is, dan heb je begeleiding nodig.

Iemand die je toont hoe het kan, ervaring deelt in verschillende domeinen en jou als een persoonlijke coach vooruithelpt bij de zaken die jij moeilijk vindt. 

Tot je die nieuwe manier van werken echt in de vingers hebt.


Wat komt aan bod?

Jij bent uniek. Je zal ds zien dat niet alle onderwerpen voor jou even zwaar wegen. Misschien ben je op bepaalde punten al kei goed bezig. De volgorde van de topics kan dus voor iedereen anders zijn, maar enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:


 • Mindset & visie. Wat is voor jou echt belangrijk, welke richting wil je uit?
 • Doelen halen. Hoe kan je je doelen concretiseren in een praktisch haalbaar plan?
 • Time management. Hoe pak je alles zo efficiënt mogelijk aan zonder tijdverlies?
 • Planningen. Hoe kan je werk plannen en voer je alles efficient uit? 
 • Agenda. Hoe krijg je een beter overzicht over jouw agenda?
  • Mailboxen. Upgrade je mailbox – opruimen – handtekeningen – templates – uitbesteden

  • Workflows: Hoe maak je workflows inzichtelijk en laat je ze voor jou werken?
  • Mappenstructuur Hoe breng je orde in je documentatie die iedereen begrijpt?
  • Papieren: Hoe zorg je ervoor dat je administratie zo vlot mogelijk verloopt?
  • Systemen & Tools: Welke (online) systemen gebruik je al en hoe kunnen we ze optimaliseren of is er een aanpassing nodig om je nog sneller te helpen schakelen?
  • Branding. Hoe kan je branding je helpen om tijd te besparen.
  • Vereenvoudigen: Waar kan het eenvoudiger of gemakkelijker en dus slimmer. 
  • Automatiseren. Wat kan je automatiseren om alles vlotter te laten lopen? En ja, dit kan ook zonder onpersoonlijk te worden. 
  • Uitbesteden: Ben jij de ideale persoon voor alle taken? Wat zou je kunnen uitbesteden en aan wie?   Ben jij klaar om actie te ondernemen?


  Voor wie is 'The POWER of Workflows'? 

  Ik ben niet zo goed in time management


  Heb je weleens het gevoel dat je altijd vijf dingen tegelijk moet doen?

  Dat je als een circusartiest onmogelijk veel ballen in de lucht moet houden? Dat nét als het wat rustig lijkt te worden, er weer een brandje is dat dringend jouw aandacht opeist?


  Dan kan goed time management je helpen. Alles wat op je afkomt meteen organiseren in efficiënte structuren. Zodat je altijd een goed overzicht houdt van wat gedaan moet worden en kan focussen op de belangrijkste zaken.


  Ik toon je hoe je dit aanpakt op een manier die geen extra werk oplevert. Time management waarmee je verrassend veel tijd vrijmaakt, waar je op kan vertrouwen en zo weer rust brengt in je hoofd. Ook als de wereld een chaotisch bijennest lijkt.

  Zo veel tijd heb ik niet.


  Je “papierwerk” kan veel tijd opeisen. Je inbox ontploft, coachingverslagen liggen ongelezen op je bureau en die strategie raakt maar niet op papier. En dan moet je nog berichten posten op social media, bellen naar klanten en offertes maken.


  Toch zijn er mensen die hier geen last van blijken te hebben. Ze hebben vollop tijd om nieuwe ideeën uit te werken, zijn altijd overal op tijd, volgen hun planning, hebben een rustige inbox en kunnen op tijd de kinderen ophalen aan de schoolpoort.


  Je hoeft écht geen superwoman te zijn om dat ook te kunnen. Met de juiste manier van werken, een slimme workflow en een paar goeie tools die je ondersteunen, raak je al een heel eind.


  Ik help je graag op weg. Vanuit mijn jarenlange ervaring als office manager toon ik je wat wel werkt en wat niet. We pakken jouw tijdsvreters stuk per stuk aan via methodes die passen bij jouw manier van werken. Met slimme templates en tools temmen we jouw administratie. Voor je het weet creëer je tijd om te werken aan jouw bedrijf en je doelen te realiseren!  Oplossingen van op internet werken niet voor mij.


  Op het internet is erg veel te vinden. Een beetje teveel wellicht. Tegenstrijdige dingen ook. Maar wat is dan de juiste keuze voor jou? Want wat werkt voor de ene, werkt niet perse voor jou.


  Alles zelf uitzoeken is zoals dweilen met de kraan open. Dat werkt niet. Daarom toon ik jou de verschillende mogelijkheden en kan je snel beslissen wat voor jou goed aanvoelt. Je start meteen met de juiste keuzes en bouwt verder op meer dan 25 jaar ervaring in verschillende bedrijven.


  Je bent dus je klaar met zoeken... The magic starts here!

  Zei ik al dat je 20% tijd kan winnen. 

  En wist je dat dat eigenlijk overeenkomt met 10 weken extra tijd per jaar?


  Ik wil groeien, maar loop steeds tegen dezelfde problemen aan


  Je bent even bezig in je bedrijf en je voelt dat er vaart in komt. Tijd om dingen uit te besteden of nieuwe paden te betreden. Voor je taken uitbesteed, wil je meer werk hebben dan je zelf aankan. Maar hoe vind je dan in godsnaam nog tijd om die persoon op te leiden en vertrouwd te maken met al je interne processen en contactpersonen?


  Een dilemma waar veel ondernemers mee worstelen. Meestal omdat ze geen efficiënte workflows hebben die toelaten om te schalen. Ik toon je hoe je met goed opgestelde processen en workflows, heldere documentatie en een vleugje automatisatie jouw bedrijf minder afhankelijk maakt van jou als centrale knooppunt.


  Zo kan jij je energie richten waar jouw meerwaarde het grootst is. De dagelijkse beslommeringen slaan je niet meer uit je lood en je overwint de spiraal waarin je geen tijd vindt om tijd te kunnen besparen. 

  Ben jij klaar voor meer efficiëntie? 

  Jij hebt geen assistent nodig.

  Je hebt structuur nodig.