Hi, ik ben Heidi, ik woon met mijn man en 2 kinderen in een fijne buurt op de Antwerpse Linkeroever.


Ik begin mijn dag steevast met koffie, gewoon zwart en liefst nogal sterk, maar wel in een vrolijk kopje.

ik ben een een creatieve denker en een optimist (kan niet... bestaat niet), ik hou heel erg van reizen en de natuur. Bij mooi weer is de kans dus groot dat je me in de tuin tegenkomt.

Sinds 2018 bied ik administratieve ondersteuning aan ondernemers en freelancers onder de naam OFFICE11. 

Heidi Van den Bergh

Magic Workflow creator

Ik heb intussen meer dan 25 jaar ervaring en werkte heel wat jaren als administratief medewerker, management-  en directieassistente.


Ik voelde mij het beste thuis in een klein bedrijf waar ik een afwisselend takenpakket had. Bij de opstart had ik de meeste taken snel onder de knie en ik leerde makkelijk nieuwe programma’s aan. Ik was dus snel ingewerkt en kon niet wachten tot mijn voorgangster vertrokken was zodat ik echt vollenbak aan de slag kon gaan.


Ik maakte er altijd een sport van om alle administratieve processen binnen het bedrijf zo goed mogelijk te begrijpen waardoor ik ook vaak verbetermogelijkheden zag.

Ik stelde sommige stappen in vraag en keek hoe ik deze kon optimaliseren.


In een van mijn laatste jobs in loondienst ging ik van een 5 daagse werkweek naar 4 dagen en had ik nog steeds tijd om koffie te gaan drinken met de collega’s of een pakketje naar de post te brengen als ik daar zin in had... Ik bedoel maar... door te optimaliseren creëerde ik tijd.


Maar als je tijd over hebt en vastzit in een bepaald bedrijf  ga je je vervelen…

en hop...

ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en werd zo een echte jobhopper.

Zo ging het elke keer weer, tot het moment dat ik het patroon waar ik inzat doorzag en op zoek ging naar een oplossing voor mezelf.


Dat is het moment waarop ik besloot om Virtual assistant te worden.

Na een traject bij een business coach durfde ik eindelijk echt in mezelf geloven en zag ik mezelf als ondernemer.

 

Intussen is het al 5 jaar geleden dat ik startte als virtual assistant en is dat jasje mij intussen ook echt wel veel te klein geworden. Ik heb heel wat ondernemers ondersteund in hun bedrijf en door de administratie van hen over te nemen.
Ik bleef bijleren over nieuwe tools maar vooral ook over mezelf.
En ik ben nog lang niet klaar met leren maar ben er intussen wel al achter dat mijn missie veel groter is. 


Ik kijk graag samen met jou naar wat je elke dag doet en hoe jij je werk efficiënter, lichter en makkelijker kan laten zijn.

Wil jij graag weten hoe jij efficiënter kan gaan werken.
Stuur me gerust een berichtje of plan een kennismakingsgesprek. Ik hoor je graag. 

Connecting the dots

Mijn missie en visie


Ik ben niet luid en ben hier niet om je te pushen naar iets waar je niet klaar voor bent. 
Ik zit ook niet elke dag in je mailbox met goede tips en info waar je niet om gevraagd hebt en die jou alleen maar in verwarring brengt.

Wat doe ik dan wel.

Ik neem graag de tijd om je beter te leren kennen. Ik luister naar je en kijk waar jij jezelf beter kan organiseren. Ik geef je persoonlijke tips en ‘connect the dots’ binnen jouw bedrijf en dan vooral in je administratie.
Ik help je verder als jij even niet weet wat de volgende logische stap is.

Door me te verdiepen in jouw wereld zie ik wat er rondom jou gebeurt, leg linken en ik vertel je wat ik zie. Ook als je het eigenlijk niet wil horen – maar wel moet weten.

Voel ik dat jij niet klaar bent om te zien wat ik zie, dan laat ik het rusten. Jij moet soms eerst je eigen fouten maken en je eigen weg zoeken terwijl ik je valkuil al zag en weet wat eraan komt. Ik zie waar jij naartoe gaat. En ik weet, het komt wel.
Want… Als jij er klaar voor bent om overzicht te vinden en shortcuts te implementeren dan kom je terug. We bekijken samen hoe jij rust en eenvoud in je planning en je administratie kan ervaren en stippelen samen een traject uit waarin jij de allerbeste ondersteuning krijgt.

Heb jij nood aan een eerlijk klankbord en een frisse blik op jouw planning en administratie? Stuur me gerust een berichtje, ik leer je graag kennen.