The POWER of workFlows

Hands-on traject voor powervrouwen die vooruit willen met hun bedrijf, maar teveel tijd verliezen aan hun administratie.

De kracht van efficiënte workflows

Als jij een coach, trainer of kennisondernemer bent herken je dit zeker wel: je hebt goeie ideeën en je werkt hard, maar je verliest veel tijd met het onboarden van klanten, opvolgen van afspraken, bijhouden van Excels en opvolgen van facturen en je boekhouding. 


Dagelijks word je overspoeld door een enorme hoeveelheid aan informatie en er komen van alle kanten dringende taken op je af. E-mails, meetings, klanten opvolgen, sales, social media, … Alles vraagt tijd en dit is eigenlijk niet waarom jij begonnen bent met ondernemen. Jij wil vooral je coachees, studenten of klanten verder helpen.


Efficiënte workflows en slim ingezette tools kunnen je nochthans uit die chaos halen. 

In 5 maanden worden jouw workflows gestroomlijnd en krijg jij weer rust in je hoofd.

Houdt tijdrovende administratie jouw groei tegen?

Dit is hoe 'The Power of Workflows' van jouw bedrijf weer een goed geoliede machine maakt. 


We analyseren samen je werkprocessen.

Ik begeleid je om de mogelijke aanpassingen op een efficiënte manier te implementeren.

Ik teken jouw processen en workflows uit

Jij kan genieten van de tijd die je teruggewonnen hebt.

Analyseren van jouw processen.


Elk bedrijf is anders en iedereen heeft een eigen manier van werken. Het is dan ook belangrijk om jouw persoonlijke situatie grondig te bekijken en uit te tekenen hoe jouw bedrijf en je administratie in elkaar zit. 


Tijdens de eerste kennismaking gaan we direct aan de slag!

We analyseren maakte duidelijk hoe jouw administratie in elkaar zit en ik heb al een aantal ideetjes voor verbetering.


We bepalen welke uitdagingen de meeste tijd vrijmaken en lijsten op welke aanpassingen jou het snelst zullen helpen om tijd te winnen.

Hertekenen van bestaande workflows


Tijdens de opvolgmomenten overlopen we stap voor stap de onderdelen in jouw processen. We implementeren de aanpassingen en sturen bij waar nodig.


Tijdens onze meetings maak ik evenveel notities als jij en zorg ik ervoor dat ik jouw bedrijf en processen helemaal in kaart breng. 


We komen regelmatig terug op zaken die we eerder besproken hebben om er zeker van te zijn dat alles klopt en dat we geen stappen vergeten te documenteren.

Aan het einde van onze samenwerking heb jij een volledig rapport waar de besproken procedures overzichtelijk zijn uitgeschreven. 

Overzicht in je bedrijf en tijd om te genieten!Jij hebt weer overzicht over alles wat gebeurt binnen je bedrijf. 


Je administratie is uitgeschreven in duidelijke en vlotte workflows en je weet welke taken je, als je dat wil, kan gaan uitbesteden en aan wie. 


Chaos en tijdsverlies toverden we om in een overzichtelijke structuur met een fijne flow zodat jij weer bezig kan zijn met wat jij belangrijk vindt.


The power of workflows

Wat komt aan bod?

Na de eerste Deep dive waarin ik me onderdompel in jouw wereld en jouw bedrijf beter leer kennen bekijken we waar de nood het hoogst is en waar we als eerste aan gaan sleutelen.

Niet iedereen heeft dezelfde uitdagingen en de volgorde van de topics is dus voor iedereen anders, maar voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:


 • Strategische visie. Welke processen bepalen jouw bedrijf?
 • Documenteren: Hoe ziet de praktische handleiding van jouw bedrijf eruit?
 • Workflows: Maak je processen inzichtelijk en hoe laten we ze beter samenwerken.
 • Mappenstructuur Orde in je documentatie op een manier die iedereen begrijpt.
 • Papieren: Hoe zorg je ervoor dat je administratie zo vlot mogelijk verloopt?
 • Systemen & Tools: Welke (online) systemen gebruik je al en hoe kunnen we ze optimaliseren of is er een aanpassing nodig om je nog sneller te helpen schakelen?
 • Digitaliseren: Wat heb je digitaal en wat niet? Is verder digitaliseren nuttig voor jou?
 • Vereenvoudigen: Waar kan het eenvoudiger of gemakkelijker en dus slimmer. .
 • Automatiseren. Wat kan je automatiseren om alles vlotter te laten lopen? En ja, dit kan ook zonder onpersoonlijk te worden. 
 • Sales: Hoe ziet je onboarding eruit? We bekijken hoe we de klantbeleving kunnen verbeteren en proffesionaliseren. 
 • Online leerplatform. Heb je dit nodig? Wat zijn de voor- en nadelen & hoe begin je eraan?
 • Uitbesteden: Ben jij de ideale persoon voor alle taken? Wat zou je kunnen uitbesteden en aan wie? 


Samenwerken met OFFICE11 is:

Persoonlijk

Een business runnen doe je met hart en ziel. Het is een deel van je identiteit en jouw stijl en aanpak bepalen hoe je bedrijf er uit ziet.
Ik luister dus graag naar wat jij nodig hebt en voeg dit samen met mijn strategie in een persoonlijk traject.


Vertrouwelijk

Administratie gaat ook over klantgegevens, cijfers en resultaten. Ik hoef niet alles te weten en ga je ook niet vragen om zo maar alles te delen. Maar om je goed te kunnen helpen moet ik wel weten hoe jij je bedrijf runt en helpt het wel als ik ook je mindere kantjes kan zien om daar mee een slimme oplossing voor te vinden.

En je kan op je twee oren slapen, de zaken die wij bespreken blijven onder ons. 


Regelmatig overleg

Na het eerste, deep dive, kennismakingsgesprek plannen we om de twee weken een nieuw overleg.

Door de sessies 2-wekelijks te plannen heb jij tussendoor voldoende tijd om actief aan de slag te gaan en de nieuwe dingen te implementeren.

Toch vragen tussendoor? Natuurlijk ben ik ook dan beschikbaar om je te helpen bij twijfels of onverwachte hindernissen!


Intensieve opvolging

The POWER of Workflows is een intensief en praktisch traject van 5 maanden.
Om snel resultaat te zien pakken we eerst de dingen aan waar je direct tijd wint.

Later pakken we natuurlijk ook de details aan want ook die zijn belangrijk voor de toekomst van jouw bedrijf.

Als jouw gids geef ik je inzichten en toon ik je verbetermogelijkheden. Ik schrijf voor jou de handleiding bij jouw bedrijfsprocessen en begeleid je bij de implementatie. 

Ben jij klaar om actie te ondernemen?

Voor wie is 'The power of workflows'? 

Ik spendeer teveel tijd aan administratie


'Papierwerk' kost je veel tijd. Je inbox ontploft, notities en verslagen van coachingsessies liggen onverwerkt op je bureau en die strategie uitwerken, daar kom je al helemaal niet aan toe.
En dan moet je nog post maken voor social media, filmpjes opnemen, afspraken met klanten inplannen, facturen maken en nadenken over die spreekopdracht waar je voor gevraagd bent. 


Toch zijn er mensen die hier geen last van blijken te hebben. Ze hebben volop tijd om nieuwe ideeën uit te werken, zijn altijd overal op tijd, volgen hun planning, hebben een rustige inbox en hebben zelfs tijd om de kinderen van school te halen.


Weet je, jij hoeft écht geen superwoman te zijn om dat ook te kunnen. Met de juiste manier van werken, een slimme workflow en een paar goeie tools die je ondersteunen, kom je al heel ver. 


Maar daar alleen aan beginnen is niet simpel als je geen jarenlange ervaring met administratieve processen hebt. Daarom begeleid ik je met plezier door dat hele proces.
Vanuit mijn jarenlange ervaring als office manager weet ik perfect hoe we hieraan moeten beginnen en toon ik je wat wel en wat niet werkt. We pakken jouw processen stuk voor stuk aan, werken alles uit en verbeteren waar mogelijk. Waar mogelijk stel ik slimme tools & automatisaties voor die jouw leven makkelijker zullen maken zonder in te boeten op jouw persoonlijke aanpak en contact met jouw klant. 
Voor je het weet heb je tijd om te werken aan je bedrijf en jouw doelen te realiseren!

Ik wil graag krachtige workflows


Optimaliseren van processen is meestal niet waar je van droomt als je start als zelfstandige. Maar wie in een groeiproces zit, beseft vroeg of laat dat goeie workflows erg belangrijk zijn. Goed opgebouwde workflows die passen bij jouw manier van denken maken het verschil tussen aanmodderen en professioneel bezig zijn.


Wat is dan een krachtige workflow? Dat hangt af van jouw manier van werken en de diensten die je aanbied. 

In functie van jouw bedrijf brengen we alles in kaart. Waar zit informatie? Wie communiceert met wie? Welke documenten worden waar gebruikt? Hoe wordt alles opgevolgd? Waar zitten knelpunten? Wat kan je automatiseren? Wat kan jij uitbesteden?


Pas als je je processen uittekent, kan je ze vastpakken en finetunen. We ontwerpen samen optimale workflows die focussen op resultaat. Voor je het weet, is jouw bedrijf een geoliede machine en krijg jij weer extra tijd.

Ik ben klaar met online zoeken naar oplossingen


Op het internet is veel te vinden.

Eigenlijk misschien wel té veel.

En is het je al opgevallen hoe tegenstrijdig sommige zaken lijken?
Hoe moet jij daar dan de juiste keuze in maken? Want wat voor het ene bedrijf werkt, werkt misschien totaal niet voor jou.


Alles zelf uitzoeken is zoals dweilen met de kraan open. Dat werkt niet. Daarom gaan we samen op zoek naar de beste manier voor jou en je bedrijf. Je start meteen met de juiste keuzes en bouwt verder op meer dan 25 jaar ervaring in verschillende bedrijven.


Jouw huidige processen zijn de beste manier om te starten. We beginnen met alles uit te schrijven en gaan dan kijken waar verbetering mogelijk is. Zo kunnen we snel resultaten boeken.

Ik wil groeien, maar loop steeds tegen dezelfde problemen aan


Je bent nu enkele jaren bezig en je voelt dat je veel tijd verliest aan praktische zaken terwijl je liefst meer tijd aan je klanten wil kunnen besteden.

Je vraagt je af of je misschien moet beginnen met taken uitbesteden. Maar je hebt geen idee wat je zou kunnen uitbesteden en al helemaal niet aan wie.


Ook dat probleem lossen we samen op.
Eerst gaan we jouw eigen manier van werken onder de loep te nemen. We kijken wat je doet, waarom je het doet enz. zodat we al snel kunnen gaan optimaliseren. 

En geen nood. Het uitschrijven van al die workflows en processen doe ik voor jou. Zodat jij je kan blijven focussen op jouw klanten. 

Naast het uitschrijven van processen bekijken we vanaf dag 1 waar jij snel tijd kan winnen en starten we met implementeren. 

Ook hier sta ik aan de zijlijn en ben ik beschikbaar voor vragen als je vastloopt. 


Als jouw workflows klaar zijn heb je sowieso tijd gewonnen door de optimalisatie tijdens het proces. Daarnaast weet je ook perfect wat je kan uitbesteden en wie je daarvoor nodig hebt. 

Ben jij klaar voor een slimme manier van werken?

Client Love

review (3)
review (4)
review (5)
review (2)
review (2)
review (5)
review (3)
review (4)