Make your business Flow

Voor ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar meer overzicht en structuur zodat hun bedrijf kan blijven groeien.


Connecting the dots in your business

Ik weet hoe moeilijk het als ambitieuze ondernemer kan zijn om alles op tijd gedaan te krijgen. 


Je vindt het belangrijk om een goede balans te vinden tussen je bedrijf en je gezin maar dan is daar de realiteit. Je wil tijd en aandacht schenken aan je gezin en je kinderen maar tegelijkertijd wil je ook je bedrijf laten groeien en dat vraagt een flinke oefening


Je weet dat het veel belangrijker is om aan je bedrijf werken dan steeds opnieuw uren bezig te zijn met administratieve taken want dat is gewoon niet jouw favoriete bezigheid.


Je weet dat je extra hulp wilt inschakelen, maar vraagt je af welke taken je kunt uitbesteden en of je dat dan echt meer tijd gaat opleveren.


Je weet dat je bepaalde taken kan vereenvoudigen maar je hebt geen idee hoe je daar aan moet beginnen. 


Je hebt behoefte aan een sparringpartner die meedenkt over jouw bedrijf zodat je er niet in je eentje voorstaat.


Je wil meer vrije tijd, ruimte in je agenda en je bedrijf laten groeien zonder daar een groot team voor in te zetten. 

Minutes to Efficiency

Een online meeting van 30, 60 of 90 minuten waarin we samen bekijken hoe jij de efficiëntie binnen jouw bedrijf kan verbeteren.

Na deze call ga je zelf verder aan de slag om alles te implementeren. meer info 

meteen inplannen

The Power of Workflows

Een persoonlijk en praktisch traject op maat waarin we werken aan een overzichtelijke administratie en praktische workflows.


We hebben regelmatig overleg waarin we gericht zaken aanpakken.  Ik schrijf jouw processen overzichtelijk uit en samen zorgen we voor de implementatie van de nodige tools en systemen. 


meer weten 

Online Business Manager

Ik ben jouw rechterhand en sparringpartner, ik neem met veel plezier een stukje dagelijkse operationele & administratieve taken van je over.


Zo moet jij als ondernemer niet meer kiezen tussen je omzetdoelen halen of jouw dromen te realiseren.


Lees er hier meer over

Jij hebt geen assistent nodig,

je hebt eerst structuur nodig!

PURE WINST voor mijn bedrijf 

"Wat een ondersteuning ben jij! Als startend ondernemer was het voor mij heel spannend om mijn eerste VA aan te werven. Het is een investering en je wil zeker zijn dat die opbrengt. Reeds vanaf de eerste dag voelde Heidi feilloos aan wat er verwacht werd. Omdat ze mee denkt en proactief is, ben je steeds enkele stappen vooruit. Het platform waarmee ik met online trainingen wou aanbieden kende ze nog niet maar ze zorgde ervoor dat ze dit binnen no time onder de knie had.

Ook wat betreft huisstijl en aanpassingen die ze spontaan voorstelt voelt ze direct aan wat iemand bedoelt.

Heidi is een pure winst voor mijn bedrijf en een absolute aanrader👌".

Kristien Cillen

- Change2Positive -

REDDENDE ENGEL

"Heidi is mijn reddende engel in nood. Bij (last-minute) taken kan ik rekenen op de flexibiliteit en support van Heidi. Op deze manier houd ik focus op mijn core business en vind ik gemoedsrust. Ik raad haar diensten dan ook graag verder aan in mijn netwerk. Een hele fijne co-creatie op basis van vertrouwen en een snel begrip! Top lady!"

Geraldine Huybreghts

- Shine your soul academy

ROTS IN DE BRANDING

"Heidi is een rots in de branding!

Bij al mijn administratieve taken, zoals het maken van een content planning, presentaties mooi maken, folders opmaken,... is zij mijn go-to person! Heidi verdiept zich in iedere klant en denkt echt mee met je zodat je jouw doelen kan bereiken! Ik ben supertevreden van mijn samenwerking met Heidi, ik kan haar aan iedereen aanraden! Buiten haar professionele expertise is het ook gewoon een topmadam!"

Nathalie Claes

- Myrna Coaching & Consulting -

Client Love